WordPress onderhoud

WordPress Onderhoud

Heb je een WordPress-website en wil je er zeker van zijn dat deze altijd soepel draait en veilig blijft? Dan ben je bij mij aan het juiste adres en ontzorg ik je graag!

Met mijn diensten zorg ik ervoor dat jouw WordPress-site altijd up-to-date is, inclusief de nieuwste WordPress-versies, thema’s & plugins en ook zeker niet te vergeten, de PHP versie.

Zo blijft je website niet alleen optimaal presteren, maar blijft deze ook beschermd tegen beveiligingsrisico’s en kwetsbaarheden.

Ik sta voor je klaar en zorg ervoor dat er elke 15 minuten een back-up gemaakt wordt van je site, zodat je altijd een veilige kopie hebt om op terug te vallen in geval van problemen.

Bovendien voer ik proactieve controles uit om eventuele problemen snel te identificeren en op te lossen voordat ze een impact hebben op jouw site.

Met mijn WordPress onderhoudsdienst hoef je je geen zorgen te maken over technische details of updates. Ik neem dit allemaal voor je uit handen, zodat jij je kunt concentreren op de inhoud van je website.

Neem contact met mij op voor meer informatie of om direct te beginnen met de onderhoudsdienst voor jouw WordPress-website.